Haber
2014-05-10 16:48:41
Kaotik Ortamlar ve Biz

Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu sendikamızın düzenlediği programda “Kaotik Ortamlar ve Biz” konulu konferans verdi.

Adıyaman Belediye Konferans salonunda gerçekleşen programda salonun hınca hınç dolması nedeniyle izdiham yaşandı. Salona sığmayan dinleyiciler salonun dışından takip etmek zorunda kaldılar.

Konferanstan önce bir konuşma yapan kadın kolları başkanı Leyla Yıldız, anneler günü nedeniyle annelerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Toplumların sağlam bir zemin üzerinde yükselmesi; aile kurumunun sağlamlığı ve ailede verilen eğitimle mümkündür. Ailedeki eğitimin temel kaynağı ise annedir.

Anne olmanın yanı sıra bizleri hayatın her aşamasına hazırlayan ve yönlendiren ilk eğitimcilerimize sunacağımız samimiyet ve sadakat, misliyle şefkat ve merhamet olarak bizi bulacaktır. Bir milleti millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Bu vesile ile bütün annelerin ellerinden öpüyorum.”

Daha sonra Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu “Kaotik Ortamlar ve Biz” konulu konferansı verdi. Şenlikoğlu, dünya konjoktörü, gelişen olaylar, olayların arkasındaki güçler konusunda bilgiler paylaşarak bizlerin nerede durduğu ve nerede durması gerektiği konusu ile konuşmasına devam etti.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen