Haber
2016-04-19 16:50:03
Masa Tenisi Turnuvası Sona erdi

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Başkanlığı sendikal faaliyetlerine masa tenisi turnuvası ile devam ediyor.

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi tarafından eğitim çalışanları arasında kaynaşmaya katkıda bulunmak ve eğitim çalışanlarının  yoğun mesainin yorgunluğunu bir nebze olsun üzerlerinden atmaları için düzenlenen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Ferdi katılımın esas alındığı turnuva Adıyaman Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Masa tenisi turnuvasının açılışında konuşan Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Sever  turnuvaya yoğun ilgi gösterildiğini ve turnuvanın sorunsuz bir şekilde dostça maçlara sahne olduğunu beklediklerini belirterek turnuvaya katılan tüm çalışanlara ve turnuva koordinatörü Mehmet Çalış’a teşekkür etti ve başarılar diledi.

Maçların tamamlanmasıyla beraber kupa törenine geçildi. Turnuva sonunda Orhan Kayhan şampiyonluğa ulaşırken Bülent İbrahim Polat ikinci, Nihat Karanfil üçüncü ve Yunus Taştan ise dördüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupaları törenle teslim edildi.

Kupa töreninde konuşan Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz sporun birleştirici gücüne inandıklarını belirterek “ burada üyelerimizle tekrar bir araya gelme fırsatı yaratmış olduk “ dedi. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen’in sadece ücret sendikacılığı yapmadığını belirten Ali Deniz üyelerinin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif açıdan kendini ifade edeceği bir ortamı oluşturarak tüm bu yönlerden donanımlarının zenginleşmesine de katkıda bulunduğunu söyledi. Ali Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğitim Bir Sen olarak büyümeyi, büyük olmayı ve büyük kalmayı birlikte omuz omuza mücadele ederek elde ettik. Büyük, etkili ve yetkili olmanın kendi omuzlarımıza yüklediği sorumluluk gereği üyelerin özlük hakları, mali hakları  ve hukuki sorunlarına eğilmenin yanında  moral ve motivasyonlarını artırıp birlikteliğin hazzını beraberce yaşama yolunda da sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Eğitim camiasına yönelik olarak, bugünkü coşkuyu, arkadaşlığı, kaynaşmayı ve çekişmeyi gördükten sonra çok doğru bir karar verdiğimiz ortaya çıktı.Turnuvamıza iştirak eden tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımıza, bize salonlarını açarak bu turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne ve turnuvaya emeği geçen tüm arkadaşlara yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum”

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen