Haber
2019-06-03 16:52:44
Rektörümüze görevinde başarılar diliyoruz

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman  Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Ali Deniz , Eğitim Bir Sen Şube Yönetim Kurulu ve Adıyaman Üniversitesi Temsilciliğinin yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sayın Mehmet Turgut ile hayırlı hizmetler gerçekleştirileceğine dair dilek ve temennilerini dile getiren Ali Deniz, “Adıyaman Üniversitesi’nin yeni yönetim kadrosu ile arzu edilen heyecanı oluşturacağına olan inancımız tamdır” dedi.

Şube Başkanı Ali Deniz, bugünlere kolay gelinmediğini ve bu uğurda birçok bedel ödediklerini belirterek, “Sendika olarak üniversite-şehir kaynaşmasına her türlü katkıyı vermeye hazırız. Dostluk, kardeşlik anlayışını hâkim kılmak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Akademik olarak üniversitemizden azami ölçüde faydalanmayı umuyoruz. Rektörümüze görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Mehmet Turgut ise, kardeşlik duygularını pekiştirerek, milletin ve çalışanların yararına olan her işe ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek, “Çalışanların sorunlarını dert edinen ve bu işlere kafa yoran bir yönetim anlayışı Adıyaman’ın kazanmasına vesile olacaktır” dedi.

Ali Deniz, ziyaretin ardından Eğitim Bir Sen Adıyaman Üniversitesi temsilciliğinde istişarelerde bulundu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen