Adıyaman 1 Şubesi

TEŞEKKÜRLER ADIYAMAN EĞİTİM-BİR-SEN'İN ERDEMLİ, ADANMIŞ KAHRAMANLARI!

Bugün imzaladığımız 2015 Mayıs ayı mutabakatı neticesinde Adıyaman Eğitim Bir Sen = 4.634 + 199 (Üniversite) = 4.833 üye ile Eğitim-Bir-Sen'in adanmış kahramanları, 'Biz varız ringi terk etmiyoruz' diyerek ve her zamankinden daha fazla çalışarak, eğitim alanındaki yetkisini Adıyaman’ın tüm İlçelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde ve Adıyaman Üniversitesi'nde perçinledi.

 

Yetkimizi perçinlemede emeği büyük ...olan Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz yol arkadaşlarım Başkan Vekili Abdullah Turhan, Başkan Yardımcıları Mehmet Demir, M. Nuri Çalışkan, Habip Yıldırım, Ebubekir Turmaz, Halil İbrahim Sever ve Kadınlar Komisyonu Başkanımız Şükran Altunç Aydın’a,
Adıyaman Üniversitesi Temsilcimiz Doç. Dr. Mustafa Çevik, Başkan Vekili Mehmet İnan ve diğer yönetim kurulu üyelerine,
Kahta İlçe Temsilcimiz Mustafa Işık,
Besni İlçe Temsilcimiz Halil Karakuş,
Gölbaşı İlçe Temsilcimiz Akif Öztürk,
Çelikhan İlçe Temsilcimiz Mehmet Kaya,
Gerger İlçe Temsilcimiz Ebubekir Arslan,
Sincik İlçe Temsilcimiz Abuzer Karakuş,
Tut İlçe Temsilcimiz Mehmet Mustafa Uyar,
Samsat İlçe Temsilcimiz Miktat Aktan Beylere ve
İlçe Temsilcisi arkadaşlarımın şahsında Yönetim Kurulları, Kadın Komisyonları ve tüm işyeri temsilcilerimize, bize bu kutlu yolculukta destek veren emeği geçen görünmez kahramanlara, sendikamızın bal arıları değerli üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

 

 

Bu yetki Adıyaman'a, eğitim camiasına, ülkeye ve ümmete herkese hayırlı olsun/hayırlı hizmetlere vesile olsun.
Bu sinerjinin oluşmasında büyük katkısı olan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın Bey'e,
Genel Başkan Yardımcılarımız Latif Selvi, Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Hasan Yalçın Yayla, Şükrü Kolukısa ve Atilla Olçum Beylere gönülden teşekkür ediyorum.

 

 

Sorunları çözerek güçlenen Eğitim-Bir-Sen'in bu başarısı ve soylu mücadelemiz, merkezinde insan olan, değer olan, özlük ve özgürlük olan bir medeniyet için dalga kurmayı da başaracak, iyi ve güzel olanı, kelebek etkisiyle yayacaktır.
Bundan sonra yetkinin ve inanmışlığın getirdiği gücümüzle, yetkiyi nirvana görmeyerek, önümüzdeki süreçte de eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için, eğitim çalışanlarının daha müreffeh bir hayata sahip olmaları için, sosyal, ekonomik ve özlük haklarımızın arttırılması için, kadim medeniyet değerlerimizin yeniden ihyası ve inşası için, dünya mazlumlarının ve mağdurlarının umudu olmuş Yeni Büyük Türkiye için var gücümüzle çalışmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz.